top of page


Onze Feestformules:
 

Om u een zo passend mogelijke service te geven hebben wij voor alle gelegenheden een matchende feestformule uitgewerkt. Zo kunt u als gastvrouw of -heer zelf zorgeloos genieten van uw gezelschap en verzekeren wij dat u scoort met wat er op tafel getoverd wordt. Hieronder kunt u onze verschillende formules terugvinden.

Onze Planken:
Wij bieden verschillende planken aan, deze kunnen als aperitief, maaltijd of dessert geserveerd worden. Dit kan vanaf 4 personen.

Charcuterie(aperitief)

€7,5/p (125g)

Charcuterie (maaltijd)

€9/p (200g)

Kaas (maaltijd)

€16/p (250g)

Kaas (dessert)
€9/p (150g)

charcuterieplank_edited.jpg
planken
IMG_6067.jpg

buffetten

wij bieden verschillende buffetten aan die eventueel ook gecombineerd kunnen worden. We plaatsen alle gerechten in een koelbox met of zonder servies, zodat u als gastvrouw of -heer enkel de drank dient te voorzien. Achteraf kan alles vuil weer in de koelbox worden geschoven.

BBQ

Wie Jovade zegt, zegt BBQ! Met onze passie voor koken en het slagersvak zijn de specialist achter de BBQ. Wij verzorgen graag uw BBQ. met of zonder bakker. Bekijk hier ons assortiment.

3a9006438eb8c1e919c000d2ee40ee90.jpg

Hapjes

Onze hapjes zijn zowel van smaak als van uitzicht verfijnd. Er is een mooi gevarieerd aanbod aan vegetarische (v) en niet-vegetarische hapjes, welke afgehaald of geleverd worden in een koelbox. Hierdoor blijven ze koud en kan je ze gemakkelijk dicht bij de feestlocatie zetten. 

Brunchboxen

Wilt u scoren met een brunch? Dan is onze ready-to-use brunchbox iets voor u! 

De brunchbox wordt geleverd in een koelbox, zodat u alles er alleen uit hoeft te nemen. Nadien mag alles vuil weer de koelbox in. De box kan voorzien worden van servies, zodat u zelf enkel koffie of thee dient te zetten. Onze brunchbox kan besteld worden vanaf 10 personen.

Paasbrunch.jpg
bottom of page