top of page


Onze Feestformules
 

Om u een zo passend mogelijke service te geven hebben wij voor alle gelegenheden een matchende meeneem feestformule uitgewerkt. Zo kunt u als gastvrouw of -heer zelf zorgeloos genieten van uw gezelschap en verzekeren wij dat u scoort met wat er op tafel getoverd wordt. Hieronder kunt u onze verschillende formules terugvinden.

_PAV2426 MR achtergrond.jpg

De ovenmenu's:

Heb je een feestje en sta je niet graag in de keuken? Je kan bij ons terecht voor jou op maat gemaakt menu. Van hapjes tot dessert bereiden wij uw avond voor. U hoeft enkel de oven aan te zetten. Laat me weten wat je graag zou eten en ik maak het voor je klaar! Bestsellers: Noordzee vispan, varkenswangetjes met salade en verse kroketten en spareribs.

Charcuterie plank

Een plank van Jovade, vol huisbereide charcuterie. Perfect om te serveren tijdens een receptie, tuinfeest of als hapje voor een diner. Prijs per persoon: €7.

 

charcuterieplank_edited.jpg
IMG_6067.jpg

buffet

Ons uitgebreid buffet bestaat uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van onze signature dishes. We plaatsen alle gerechten in een koelbox met of zonder servies, zodat u als gastvrouw of -heer enkel de drank dient te voorzien. Achteraf kan alles vuil weer in de koelbox worden geschoven. meer info.

BBQ

Wie Jovade zegt, zegt BBQ! Met onze passie voor koken en het slagersvak zijn de specialist achter de BBQ. Wij verzorgen graag uw BBQ. met of zonder bakker. Bekijk hier ons assortiment.

3a9006438eb8c1e919c000d2ee40ee90.jpg

Hapjes

Onze hapjes zijn zowel van smaak als van uitzicht verfijnd. Er is een mooi gevarieerd aanbod aan vegetarische (v) en niet-vegetarische hapjes, welke afgehaald of geleverd worden in een koelbox. Hierdoor blijven ze koud en kan je ze gemakkelijk dicht bij de feestlocatie zetten. 

Brunchboxen

Wilt u scoren met een brunch? Dan is onze ready-to-use brunchbox iets voor u! 

De brunchbox wordt geleverd in een koelbox, zodat u alles er alleen uit hoeft te nemen. Nadien mag alles vuil weer de koelbox in. De box kan voorzien worden van servies, zodat u zelf enkel koffie of thee dient te zetten. Onze brunchbox kan besteld worden vanaf 10 personen.

Paasbrunch.jpg
bottom of page